Adultkick.com Gjennomgang

Er de tradisjonelle dating sidene litt for tamme for deg? Da lurer du kanskje på hva Adultkick.com kan tilby deg og det du ser etter. Vel, gjennomgangen under vil gi deg en god forståelse av hva denne siden handler om. La oss begynne!

For og Mot

  • Veldig mange aktive profiler
  • Lett å få kontakt
  • Den funkerer veldig bra på mobil også
  • Ikke alle bildene er offentlige

Oversikt

Hva Handler Adultkick.com Om?

Hvis du ser etter en casual dating side for hookups, trenger du ikke lete lengre enn til Adultkick.com. Dette er en datingside i Adult Dating nisjen, som handler om alt fra frekk prat om fantasier, til One Night Stand møter, korte forhold og casual dating. Siden nettsiden er ganske åpen om hva den handler om, vil alle medlemmene være klar over dette og det fører ikke til misforståelser senere.

Hvem Kan Bruke Adultkick.com?

En av de beste tingene med Adultkick.com er at den er så inklusiv. Dette betyr at den ikke bare handler om noen få nisjer, men kan brukes til hva som helst. Den gir også transpersoner og mennesker av alle legninger muligheten til å bli med på en plattform som gjør det mulig å ha kontakt med alle andre typer mennesker, som deg.

Dette er i skarp kontrast til andre dating sider som Adultfriendfinder, som kan ekskludere mennesker som ikke passer inn i kategoriene. På denne måten er Adultkick.com en mye bedre plattform for Millennials og også Gen Z som gir alle den samme muligheten til å finne en partner.

I tillegg til dette, er Adultkick.com også en bra plattform for mennesker som søker alle typer forhold. For eksempel, er dere et par som søker en tredjepart? Eller en singel som søker et par? Kanskje dere ser etter kontakt med Swingers? Uansett, du kan være åpen om hvilke intensjoner du har her, som øker sjansene for at du finner akkurat det du ser etter.

Antall Medlemmer

En annen fordel med denne adult dating siden, er at den har et stabilt antall brukere. En viktig ting er at den er tilgjengelig i alle land. Derfor vil du kunne bruke den uansett om du er i Europa, Nord Amerika, Sør-Amerika eller Asia.

Og, med over 300 nye mennesker som registrerer seg her hver dag, vil brukerbasen bare bli større over tid. Det er en bra fordeling av mannlige og kvinnelige profiler. Derfor trenger du ikke bekymre deg over at det er for mange av ett kjønn på siden, som gjør det vanskelig å finne en av det andre kjønn.

Det som også er bra med Adultkick.com er at du ikke trenger å bekymre deg for spam eller automatiske meldinger fra botter. De eneste profilene du finner er profiler som andre mennesker har laget selv. Dette er en klar fordel når det er mange andre datingsider som Fuckbook, C-date og Victoria Milan som har mange falske profiler som kan sende så mange meldinger de vil.

På Adultkick.com kan du fritt velge ut profiler uten å bekymre deg for spam, spesielt siden det koster penger å sende meldinger vil det bli veldig dyrt å spamme på denne siden. Dette betyr så klart at du lettere kan finne den rette for deg for et treff.

Registrering

Hvordan ser registreringen av en profil ut her? Vel, du vil bli fornøyd med å høre at det bare er noen få enkle trinn du trenger å gå gjennom for å registrere en profil på Adultkick.com.

Alt du trenger å fylle ut er en gyldig epost adresse og velge hvilket brukernavn du ønsker å ha på siden. Etter dette trenger du bare fylle ut alder og lokasjon, så har du tilgang til alle funksjonene på siden.

Det er helt gratis å registrere en profil på Adultkick.com. Du får noen gratis mynter som du kan bruke på de funksjonene som koster penger, som å sende meldinger. Dette betyr at det ikke er noe du ikke får tilgang til før du velger å betale noe.

Profil Utfylling

Det er helt opp til deg hvor mye du ønsker å fylle ut i profilen din. Adultkick.com gir deg muligheten til å introdusere deg selv i «Om Meg» seksjonen og du kan fylle ut beskrivelser og interesser. Men du er ikke nødt til å gjøre det, bare hvis du selv vil og hvis du ønsker å gi andre bedre mulighet til å finne deg. Du kan også laste opp bilder og velge hvilke seksuelle interesser du har. Du får også flere gratis mynter for å gjøre dette, som gir deg mulighet til å prøve siden gratis enda lengre.

Selv om du ikke er nødt til å fylle ut denne informasjonen er det anbefalt at du gjør det når du får tid. Denne informasjonen gjør det lettere for andre å finne deg og viser at du er en genuin person som tar ting litt mer seriøst.

Spesielt de seksuelle interessene er viktig å velge, siden de blir inkludert i søkeresultatene på siden. Dette gjør det så klart enklere for andre å finne en med samme interesser, og gjør det enklere for deg å finne noen med de samme interessene som du har selv.

Matching med Medlemmer

Det er forskjellige måter du kan matche med medlemmer her. Som nevnt, er det en søkefunksjon hvor du kan selv søke etter det som interesserer deg for å finne andre med samme interesser eller i kategorier som kjønn, alder, lokasjon og interesser.

Hvis du vil sjekke ut andre muligheter enn dette, finnes det en Speed Date funksjon. Her kan du raskt bla gjennom tilfeldige profiler. Du kan raskt bla videre til neste profil til du ser noe som interesserer deg.

Kanskje du vil finne ut om det er noen medlemmer som liker profilen din? Det finnes flere muligheter for dette, som at du kan sjekke om du har blitt «pinnet» av noen andre. Hvis du har det, viser det at de er interessert i deg og det er større sjanse for å få svar hvis du sender dem en melding.

Betalings Systemet

Det er så klart mange som stusser på å registrere seg på betalte dating sider. Dette er ofte siden betalings systemet kan være kronglete og innviklet. Ta Ashley Madison for eksempel. Her må du ha et betalt abonnement som du automatisk blir trukket, uansett om du bruker siden eller ikke.

I tillegg til dette, på andre sider kan du bli trukket for andre tjenester du velger. Som betyr at du ender opp med å betale for mer enn du hadde tenkt. Dette er spesielt kjedelig hvis du ikke ender opp med det du så etter.

Dette er hovedgrunnen til at Adultkick.com er et friskt pust i hverdagen. De bruker et mynt system. Du kan kjøpe mynter som du kan bruke når du vil. Når du ikke har flere mynter, kan du velge å kjøpe mer eller ikke, hvis du ikke vil fortsette på siden. Dette betyr at du ikke trenger å betale noe hvis du ikke bruker siden til å sende meldinger på.

Det er flere fordeler med denne metoden. Den mest åpenbare er at du bare betaler for det du bruker og det er ingen automatiske betalinger. Du må fysisk utføre hvert kjøp selv, hvis du bestemmer deg for det og du mister ikke profilen om du velger å ikke kjøpe mer mynter i en periode.

Den andre fordelen er at du vil være mer forsiktig med hvem du sender melding til og vil tenke deg bedre om når det gjelder innholdet i meldingene dine. Dette er jo bedre for både mottakeren, som får mye mindre spam, og for deg selv siden du vil skrive bedre meldinger. Det fører også til at når noen kontakter deg, kan du være trygg på at det faktisk er noen som er interessert i deg.

Personvern og Sikkerhet

Du trenger ikke være redd for å være åpen på Adultkick.com. Til å begynne med, trenger du kun å gi veldig grunnleggende informasjon i profilen – ingenting av dette kan brukes til å finne ut hvem og hvor du er.

I tillegg har du mulighet til å gjøre bilder private. De vil da være blurret og skjult for alle andre medlemmer på siden, utenom de du selv velger å vise dem til. Dette er en flott funksjon hvis du vil være litt mer diskret og ikke åpne deg for hele verden med en gang, spesielt når det gjelder nakenbilder.

Når det gjelder sikkerhet, har betalings systemet på Adultkick.com alle standard sikkerhetsfunksjoner som trengs. Siden kan ikke lagre din betalings informasjon for eksempel, dette gjøres i samarbeid med bank og betalings løsninger som leverer disse sikre tjenestene. Derfor er det ikke noen mulighet for brudd på sikkerhet som kan lekke noen informasjon, for eksempel.

Når det gjelder diskresjon, kan du være trygg på at ingen kan se at du har betalt for en dating side hvis du vil skjule dette. All betaling blir registrert på firmanavnet til betalingsløsningen, ikke navnet på selve dating siden. Så du trenger ikke bekymre deg for det.

Siste Tanker

Man kan argumentere for at Adultkick.com er en av de beste hookup dating nettsidene som finnes. Siden setter deg i kontakt med likesinnede mennesker, mens den forsikrer seg om at du ikke trenger å plages med spam. Samtidig har du muligheten til å finne alle slags forhold og treff.

Det er også flott å se at Adultkick.com er både sikker, samtidig som privat. Dette funker kjempebra for alle som vil ha det gøy, men som også vil beholde anonymiteten sin. Så du kan ha fred i sjelen ved å vite at du kun vil møte likesinnede mennesker.