Ashley Madison Gjennomgang

En grundig gjennomgang av dating-nettstedet Ashley Madison.

Hvis du leter etter en partner utenfor ekteskapet, vil nettstedet Ashley Madison utvilsomt få deg til å tenke på akkurat det. De er jo tross alt en av de mest kjente datingsidene. Imidlertid kan vi fleste ha våre bekymringer over å bli registrert på et slikt nettsted. Kan du være sikker på at dette er den rette datingsiden for deg?

For og Mot

  • God platform
  • Ikke gratis test av alle funksjoner

Oversikt

Hvis du er av de som fortsatt sitter på gjerdet, sjekk ut denne omfattende gjennomgangen av nettstedet Ashley Madison.

Hvor effektiv er påmeldingsprosessen?

Registreringsprosessen er ganske rask. Som nettstedet skriver, bør det bare ta noen minutter før du kan fullføre profilen din. Selv om dette kan virke som en fordel for deg, er dette ikke et godt tegn i det hele tatt.

Dette betyr at selskapet ikke tar noen skritt for å verifisere profilene til menneskene bak dem. Med tanke på at nettstedet oppfordrer deg til å opprette en helt ny e-postkonto, betyr det at det ikke er noen måte å kontrollere hvem som egentlig står bak de ulike profilene. Nettstedet innrømmer også åpent at de ikke utfører noen bakgrunns kontroll. På grunn av dette kan du ta en risiko når du registrerer deg på dette nettstedet. Dette gjelder spesielt for kvinner.

Registreringsprosessen krever også informasjon om din høyde, vekt, kroppsform osv. Naturligvis er dette ganske personlig informasjon og antyder at nettstedet vil tillate folk å filtrere sine søk basert på disse kriteriene. Det er vel å anta at dette kan ekskludere en del nye medlemmer.

Hvordan er medlemskapet?

Det anslås at det er titalls millioner brukere på Ashley Madison globalt. Imidlertid inneholder flesteparten av profilene bare oversikt over menn. Dette tyder at det er langt flere menn på dette nettstedet enn kvinner. Som et resultat av det vil medlemmene måtte jobbe mye hardere for å få svar fra kvinnelige brukere.

Det skal også bemerkes at Ashley Madison har hatt en historie med bruk av falske profiler. Dette var en taktikk som ble brukt av et par grunner. For det første hadde nettstedet til hensikt å få det til å virke som om det var flere kvinnelige medlemmer enn det var tilfelle.

Dette er bare noen av grunnene til at du vil oppdage at nettsteder som for eksempel Voksentreff.com er langt mer egnet for forhold utenfor ekteskapet, spesielt i Norge.

Nettsteder som blant annet nevnte Voksentreff.com har langt mindre medlemmer enn Ashley Madison globalt, men kanskje ikke i Norge. Imidlertid strever nettstedet hele tiden etter å gi en bra balanse mellom mannlige og kvinnelige brukere. Dette øker etter vår erfaring sjansen for at man finner sin partner på steder som Voksentreff.com kontra de største datingsidene.

Hvordan er personverntiltakene?

En av grunnene til at Ashley Madison er så kjent (eller snarere beryktet) skyldes den enorme hackingen som fant sted for flere år siden. I løpet av denne hackingen ble mange av medlemmets identiteter avslørt for verden. Selv om selskapet tok skritt for å fikse disse sikkerhetsproblemene, viser det seg at nettstedet har noen betydelige personvernfeil

Det at Ashley Madison er så kjent, kan også være en direkte ulempe, ettersom brukere ofte blir stigmatisert. Videre, hvis en ektefelle eller en partner får nyss om at du bruker dette nettstedet, vil de vite nøyaktig hva du holder på med.

Bortsett fra dette har nettstedet en ganske så tradisjonell tilnærming for å beskytte personvernet ditt. Det oppfordrer deg til å bruke en ny og egen e-postadresse. Du har også muligheten til å blende eller maskere funksjonene dine til en viss grad.

Nå gir Ashley Madison deg sjansen til å slette profilen din hvis du ikke ønsker å bruke den lenger. Imidlertid, som tidligere bevist, så beholder selskapet noen av disse detaljene, selv etter at profilen din er slettet. Som sådan kan du ikke være sikker på at alle detaljene dine er slettet.

Tilbyr Ashley Madison et bra produkt?

For å få alle fordelene med nettstedet, må du registrere deg for et fullverdig medlemskap med Ashley Madison. Dette fungerer for det meste som et betal-per-bruk-system. Et slikt system er ikke uvanlig med datingsider, og mange andre bruker det.

Imidlertid vil det være bedre å stole på et nettsted som Voksentreff.com når det gjelder betaling. Med denne typen nettsteder er betalingen ganske grei. Du betaler bare så mye som du sender meldinger osv. Når du bruker Ashley Madison, er det imidlertid så mange tilleggskostnader og betalingspakker. Som et resultat kan du lett ende opp med å bruke mye mer enn du tenkte.

Som tidligere nevnt har Ashley Madison hatt en historie med å prøve å få mannlige brukere til å bruke mer penger på nettstedet deres. På grunn av dette kan det være vanskelig å vite om lignende metoder ikke blir utført mot deg.

Siste Tanker

Dommen - Hvor trygt er det å bruke Ashley Madison?

Vel, dette nettstedet er bare alt for høyt profilert til å brukes til partnerskap utenfor ekteskap. For ikke å nevne, det er også en del negativitet av ymse slag knyttet til dette nettstedet.

Du kan heller ikke se bort ifra det faktum at dette nettstedet har hatt en ganske lang historie der de bevisst har prøvd å lure kundene sine. Det er unødvendig å si at alt dette gjør det ganske vanskelig å stole på at Ashley Madison gjør alt som bør gjøres for å beskytte deg og informasjonen som vi gir ifra oss til nettstedet.