C-date Gjennomgang

Gratis datingsider eller C-date med påmeldingsgebyr?

Da jeg først begynte å søke etter kjærligheten på nettet, var jeg sikker på at den eneste veien å gå ville være de mest kjente gratissidene, men det tok ikke for lang tid før jeg raskt fant ut at selv om disse nettstedene ikke tar noe påmeldingsgebyr, så ville de ta mye av min tid! Jeg fant meg selv å sitte foran datamaskinen og navigere gjennom hundrevis av dating annonser som rullet nedover skjermen min time etter time, og det kombinert med de langsomme sidene og alle de mindre ideelle profilene jeg stadig ble matchet opp imot gjorde det hele til litt av en traumatisk opplevelse. Når det er sagt, så var det faktisk en av disse gratis datingsidene som til slutt førte meg til datingsidene som vanligvis ber deg om et beskjedent påmeldingsgebyr, men som lover å levere matcher som passer til akkurat det du leter etter. Det blir vel ikke feil å si jeg prøvde en del nettsteder før jeg fant det som var det riktige for meg personlig, men da jeg først fant det riktige dating nettstedet, så ble nettdating veldig morsomt etterhvert. Jeg hadde hele tiden konsentrert meg om å prøve å lage ekte forbindelser med ekte mennesker som var interessert i mye de samme tingene som meg selv. Nettstedet jeg etter hvert valgte å holde meg til, som jeg vil skrive litt mer om nedenfor, viste seg å være perfekt for min del og jeg chattet raskt med likesinnede uten forstyrrelser i annonser eller lave lastehastigheter.

For og Mot

  • Lett å bruke
  • Velkjent datingside
  • Velkjent datingside

Oversikt

Du har gitt opp gratis nettsteder, hva nå?

Som nevnt ovenfor fant jeg til slutt en datingside som jeg ble fornøyd med, og som tilslutt førte meg til et møte med det som i dag er min vakre kone. Nettstedet var C-date eller https://www.c-date.com/. Jeg hadde ikke hørt så mye om C-date før, men en god venn av meg hadde nevnt og anbefalt dette nettstedet for meg tidligere, så jeg bestemte meg for å prøve, og jeg er så glad jeg gjorde akkurat det. Helt fra begynnelsen likte jeg måten C-date holdt alt diskret på, de behandlet all min informasjon raskt og de tok bare et lite gebyr for selve registreringen. En gang jeg satt og bladde litt på sidene til C-date ble jeg overrasket over hvor mange kvinner de hadde i databasen sin, og at mange av kvinnene bodde lokalt i nærheten av der jeg bodde på denne tiden. Menneskene som drifter dette nettstedet vet tydeligvis hva de gjør, da det ikke lenge etter at jeg hadde opprettet profilen min ble meget raskt matchet med mange kvinner som jeg alle hadde interesse av å finne ut mer om. Det var som om de hadde lest tankene mine og visste nøyaktig hva det var jeg lette etter. Jeg syntes nettstedet deres var lett å navigere i, og det tok ikke lang tid før jeg begynte å chatte med kvinnene som delte de samme interessene som meg, og som også var på utkikk etter det samme som jeg selv var. På C-date kan du chatte med hvem som helst, selv om du ikke har blitt matchet med dem, noe som førte til noen interessante og spennende samtaler der vi kunne dele historier og i mange tilfeller bilder!

Drømmer går i oppfyllelse …

Som jeg nevnte ovenfor så møtte jeg faktisk ei jente på en online datingside som til slutt ble min kone. Så min erfaring i dette havet av datingsider som finnes der ute er at drømmer kan absolutt bli oppfylt hvis du bare finner det rette nettstedet. All ære til kvinnen jeg møtte, som til slutt ble kona mi og i tillegg til C-date på grunn av at de hadde matchet våre to profiler, slik at vi to fant hverandre. Vi begynte rimelig raskt etter vi ble matchet av C-date å chatte med hverandre, noe som fortsatte i flere uker til jeg fant meg selv å skynde meg hjem for å fortsette mine private samtaler med henne. Vi klarte enkelt å utveksle informasjon som gjorde det mulig for oss å endelig møtes og bli forelsket i det riktige liv, selv om jeg er sikker på at jeg var forelsket lenge før det. Selv om jeg har en veldig partisk mening om hvilket nettsted som vil være best å bruke, fant jeg fremdeles andre nettsteder som jeg trodde tilbød lignende ting som C-date, og som jeg vil diskutere litt mer nedenfor.

Hvilket nettsted velger jeg?

Før jeg fikk anbefalt C-date, fant jeg et par andre nettsteder som så ut til å tilby samme nivå av tjenester som C-date gjorde. Et nettsted som jeg syntes var veldig profesjonelt, var Voksenprat.com, det matchet meg med mange kvinner i mitt nærområde ganske så raskt etter at jeg registrerte meg, og nettstedet gav meg mye av det jeg lette etter. For å være helt ærlig så var den eneste grunnen til at jeg ikke fortsatte med Voksenprat.com var at jeg lette etter noe litt mer seriøst enn det jeg fant ved de fleste av matchene mine på det nettstedet, og etter at en venn av meg anbefalte C-date for meg, så gikk jeg aldri tilbake til dating nettstedene jeg allerede hadde prøvd tidligere. Jeg vil absolutt anbefale å gi Voksenprat.com en sjanse, mye fordi de matchet meg til mange mennesker som delte en god del av mine interesser og best av alt, flere av matchene bodde i nærområdet mitt. Jeg hadde mange møter med aktuelle partnere på den tiden, og hadde det ikke vært for at jeg fant nettstedet C-date, så er nok dette nettstedet det jeg ville ha holdt meg til, i søken etter den store kjærligheten.

Siste Tanker

Når du leter etter en datingside som du føler er den riktige for deg, må du først vite hva det er du leter etter, og ikke minst ikke være redd for å gi nye ting en sjanse. Nettdating fungerer virkelig, og jeg vil oppmuntre alle dere enslige der ute til å prøve. Den perfekte matchen trenger bare være et klikk unna. Lykke til alle sammen, og jeg håper dere finner det dere leter etter, jeg vet at jeg gjorde akkurat det i hvert fall!