JustKiss Gjennomgang

JustKiss hevder å være en av de eldste datingsidene på nettet. Men hvor godt fungerer siden, og hvordan er den sammenlignet med de nye og moderne alternativene? Kan dette være siden som hjelper deg med å finne den samme kjærligheten? Finn svarene du leter etter i denne omtalen:

For og Mot

  • Fokuset er på å finne seriøse forhold
  • Ikke veldig spennende

Oversikt

Om JustKiss

JustKiss ble grunnlagt i Danmark i 1999. Siden da har nettsiden utvidet tjenesten til stadig flere land. For øyeblikket er tjenesten mest populær i Norge og Danmark. Nettsiden har derfor ikke like god global rekkevidde som andre datingtjenester.

Hvordan fungerer JustKiss?

JustKiss er ment for de som tar dating seriøst. Siden benytter spørreskjemaer for å matche brukerne sammen. Hele grunnlaget for JustKiss er at de gjør den tunge jobben for deg. Til syvende og sist trenger du ikke å gjøre så mye annet enn å planlegge daten med den utkårede.

På denne måten tar JustKiss et stort steg for å skille seg ut i mengden av datingsider og apper der ute. Fokuset er på å finne og danne seriøse forhold fremfor tilfeldige møter. Spørreundersøkelsen og alle stadiene du må gå gjennom for å melde deg inn beviser dette.

Påmelding og oppretting av profil

Påmelding hos JustKiss skiller seg fra de andre datingsidene der ute. Det er fordi du blir spurt en rekke spørsmål, i tillegg til grunnleggende informasjon om deg selv, slik som alder og sted. Poenget med disse spørsmålene er å matche deg med noen som du virkelig passer sammen med.

Påmeldingsprosessen er dessverre litt forvirrende, ettersom spørsmålene er sortert på en ganske merkelig måte. I tillegg er det vanskelig å forstå hva alt dette skal føre frem til. Når spørreundersøkelsen er fullført blir du presentert for din nye konto.

Bruk av siden

Det er litt vanskelig å bruke denne siden, ettersom du får lite informasjon om hvordan du skal gå frem. Derfor er det mye prøving og feiling involvert i prosessen. Et spesielt forvirrende element er seksjonen for ofte stilte spørsmål. Selv om det er flere emner må du logge deg inn for å lese svarene.

Derfor får du ingen informasjon før du faktisk har meldt deg på. Av den grunn er det vanskelig å vite hva du begir deg selv ut på. En annen ting du bør være obs på er at siden for å kontakte kundeservice bare fører til spørsmål og svar-siden.

Det ser altså ut til at det ikke er noen enkel måte du kan kontakte kundeservice på, så hvis du har et større problem kan det være vanskelig å få rask tilgang på hjelp.

Betalingssystemet

Påmelding på siden er gratis, men du må betale for å bruke tjenesten. Nok en gang kan dette være ganske forvirrende ettersom det ikke er mye informasjon tilgjengelig om hvordan siden fungerer. Derfor må du registrere deg i blinde, uten å vite hva du får for pengene.

Du får heller ingen detaljer om hvor mye hver pakke koster før i slutten av prosessen. Derfor er det vanskelig å si noe om siden passer ditt budsjett eller ikke.

Lever JustKiss opp til forventningene?

 

Det viktigste spørsmålet er selvsagt om JustKiss kan hjelpe deg med å finne mannen eller kvinnen du drømmer om. Dette er ikke et enkelt spørsmål å gi svar på. For det første er ikke nettsiden like mye brukt som andre. Derfor fremstår medlemsmassen som liten.

Dette i seg selv gjør at sjansen for å finne den perfekte matchen synker, siden det er så få medlemmer på siden. Samtidig er taktikken til Justkiss vanskelige å bli fortrolige med. For eksempel peprer JustKiss deg med meldinger om å melde deg på abonnementer av forskjellige slag fra første øyeblikk, og setter derfor pengene i førersetet.

Ettersom JustKiss må konkurrere med sider som har tusenvis, hundretusener eller til og med millioner av medlemmer trekker dette ned, og gjør at JustKiss ikke når opp til konkurrentene.

Siste Tanker

Så, hva er den endelige dommen for JustKiss? Er dette en side du burde melde deg på og betale for?

I sin helhet er ikke JustKiss en av de bedre datingsidene der ute. Den er kanskje eldst, men har ikke utviklet seg på samme måte som andre sider og apper har. Derfor blir de sittende igjen bakerst i klassen når det gjelder medlemstall, og dette gjør det vanskelig for eksisterende medlemmer å finne den rette.

Den kompliserte registreringsprosessen gjør det ikke bedre, ettersom den er forvirrende. Dette gjelder spesielt for folk som ikke har brukt datingsider før. Selv med erfaring vil du trolig føle at prosessen ikke er spesielt brukervennlig i det hele tatt.

JustKiss tilbyr heller ikke særlig god support. Det betyr at du må lære alt på egenhånd. Selv det å kontakte kundeservice er en utfordring i seg selv, så det involverer mye prøving og feiling for å komme i gang .

 

Til tross for at siden er basert på abonnement har ikke JustKiss mye informasjon om prisene sine. Derfor er det umulig å vite på forhånd hvor mye du må ut med, og dette får du først vite når du er ferdig med registreringsprosessen. Det kan skape åpenbar bekymring.

Vår endelige dom er at JustKiss ikke er et spesielt bra alternativ for mange. Det finnes langt bedre datingsider der ute som vil tjene deg godt. Du kan såklart prøve denne siden for å vurdere om de har noe å tilby deg, hvis du vil.

Men samtidig som de lover at de skal matche deg med passende personer, er det ingen garanti for at du finner det du er på utkikk etter.