Pure Gjennomgang

Leter du etter et hookup uten forpliktelser? I så fall har du kanskje kommet over Pure-appen og lurt på hva det handler om. Eller kanskje du bare prøver å finne ut av om appen er legitim, om den fungerer som lovet, og om den er trygg for deg å bruke.

Vel, du kan finne alle svarene du leter etter i gjennomgangen nedenfor...

For og Mot

  • Perfekt for raske tilkoblinger
  • 18+
  • Ikke mange brukere

Oversikt

Hva er Pure?

Til tross for navnet er Pure en app som er dedikert til hookups. Hele forutsetningen bak appen er å finne og velge personer basert på deres fysiske utseende samt seksuelle kompatibilitet. Pure er utelukkende fokusert på kortsiktige forhold og affærer.

Hva er annerledes med Pure?

Det som skiller seg mest ut med Pure er tilnærming til hookups. For det første er appen ganske klar på det faktum at handler utelukkende om affærer. For det andre er appen designet for å hookups enklere. Dette betyr at det ikke er noen misforståelser om hvorfor folk er der.

Samtidig er den generelle utformingen av appen ganske uvanlig. Fra annonser, match-ups og chatfunksjonene –  Pure er  ganske unik. Så hvis du leter etter en ny og interessant måte å få kontakt med mennesker, kan denne appen være et alternativ for deg.

Hvordan fungerer Pure?

Selv om du har brukt andre datingsider eller apper, kan du bli litt satt ut av utformingen og måten Pure fungerer på. For det første lager du ikke en egen profil. I stedet legger du ut annonser. Dette betyr at du legger ut et bilde og lar andre få vite hva du er interessert i. 

Så må du bare vente på at noen andre skal matche med deg. Deretter kan du fortsette samtaler med andre mennesker. 

Pure bruker Geolocation-funksjoner. Dette betyr at appen bruker GPS-en til telefonen din for å lete etter folk rundt deg. Hvis du endrer posisjon, endrer appen automatisk posisjonsfunksjonene for å utvide søket automatisk.

Brukerbasen

Så hva slags mennesker kan du finne på Pure? Det må understrekes at Pure er mest vanlig i USA, men kan være populært i noen europeiske land. Det er ikke nevnt et nøyaktig antall brukere. Pure opplyser imidlertid at appen er lastet ned 7 millioner ganger i App Store og over en million ganger på Google Play.

Antall nedlastninger betyr egentlig ikke så mye. Det er det er antallet aktive brukere som er viktig med slike apper, og dette er et av Pure sine svakere punkter. Siden Pure ikke er like populær som andre datingapper, har den ikke så mange brukere per region.

Derfor må du bo i et tett befolket område hvis du ønsker å få treff i appen. Ellers kan det hende du må lete veldig lenge. Det er også det faktum at det er langt flere menn enn kvinner på appen. Dette kan gjøre det vanskelig for menn å finne skikkelige treff.

Det bør også bemerkes at Pure ikke er fri for eskorteannonser. Dermed bør menn forvente å bli foreslått ganske mye, og de må aktivt unngå slike fremstøt.

Registrere seg

Det første trinnet innebærer å laste ned appen. Deretter kan du registrere deg via din Apple- eller Google-konto. Appen krever ikke at du bruker e-posten din lenger. Deretter må du opprette kontoen din.

Så, her er tingen med Pure - du har ikke en permanent konto. I stedet må du opprette en annonse for deg selv hver gang du logger på. Den gode nyheten er at dette bare innebærer at du legger ut en selfie og skriver kort om hvem du vil møte på appen.

Etter 24 timer, eller hvis du logger du av appen, blir annonsen automatisk slettet, sammen med alle samtaler. Da må du starte på nytt igjen.

I annonsen trenger du bare å laste opp et bilde og gi en kort beskrivelse av hva du forventer deg i appen. Denne informasjonen legges så ut i den offentlige nyhetsstrømmen.

 

Bruk av appen

Selv om Pure-appen er ganske annerledes fra noe du kanskje har prøvd tidligere, er grunntanken veldig enkel. Det er ikke mange funksjoner eller knapper du må lære deg. Derfor lærer du deg raskt hvordan du bruker appen og hvordan alt fungerer.

Appen har et veldig moderne preg, så forbered deg på spesialkarakterer, popups for varsler, advarsler og mer. Bruken av animasjoner kan ta en stund å bli vant til.

Matching og kommunikasjonsfunksjoner

Når du er klar til å finne andre brukere vil du se nyhetsstrømmen. Denne lar deg se hvem som er pålogget nå. Du får se deres annonser, og det er opp til deg om du vil like profilen deres eller ikke. Hvis du gjør det, kan du trykke på Liker.

På dette tidspunktet må du faktisk vente på at den andre skal like deg tilbake før du kan starte en samtale. Dine likes vil vare i 24 timer, men blir slettet før dette hvis du logger ut av appen. Når den andre personen matcher med deg får du mulighet til både tekst og videochat.

Videochatten i Pure kan være litt annerledes fra andre datingapper. I mange tilfeller er det et seksuelt preg over de. Så for det meste er alt lov så lenge begge er med på det. Heldigvis kan du holde identiteten din hemmelig.

Du kan bruke en virtuell maske for å skjule ansiktet ditt, og hvis ansiktet kommer utenfor dette blir hele videoen gjort uklar for å hindre at ansiktet ditt vises. Det er en flott funksjon for å forbli anonym.

Pris og betalingsmuligheter

Pure er bare gratis for kvinnlige medlemmer. Hvis du er en mann må du betale for et abonnement. Den gode nyheten er at du får en tre dagers gratis prøveperiode. Du må likevel oppgi dine kortdetaljer når du melder deg på.

Det er fire ulike prisplaner du kan velge mellom:

  • En uke: $10.99
  • En måned: $21.99
  • Tre måneder: $43.99
  • Et år: $54.99

Husk at prisene og planene kan endre seg når som helst, så ta alltid kontakt med nettsiden for å sjekke dette.

Prisen dekker heller ikke alle tjenester. Hvis du ønsker å chatte med noen eller bli “King of the Hill”, altså at bildene dine blir vist først, må du betale ekstra for dette.

Du må fortsette å betale hver gang du ønsker å bruke denne tjenesten. Det er heller ingen garanti for at du forblir på topp til enhver tid, selv om du betaler for det. Dermed risikerer du å kaste bort pengene dine.

Som betalingsvalg godkjenner de bare de store kredittkortleverandørene. Du må legge inn disse detaljene når du melder deg på, og du blir belastet når prøveperioden er over. Det er viktig å huske på at avinstallering av appen ikke sier opp abonnementet ditt.

For å si opp må du gå inn i appbutikken der du lastet ned appen. Du må gjøre dette minst 24 timer før abonnementet går ut, hvis ikke blir du belastet på nytt.

Sikkerhet

En fordel med Pure er at appen tar sikkerheten meget seriøst. Derfor er det mange funksjoner for å holde deg og din identitet trygg.

For eksempel blir alle videoer, bilder og meldinger du sender slettet fra enhetene hos begge parter når den er over. Det er også en funksjon for å selvdestruere innhold, slik at bildet blir slettet med en gang det er åpnet opp.

Hvis noen prøver å ta et skjermbilde får du en advarsel om dette.

Chatten følger også med på bestemte nøkkelord, som avslører svindlere på plattformen. Hvis noen bruker disse ordene får du en advarsel om dette. Det kan hjelpe deg til å unngå å bli utsatt for datingsvindel.

Siste Tanker

Så er Pure den rette datingappen for deg? Det har ikke lett å si, rett og slett fordi Pure ikke har nådd et nivå som gjør den veldig populær sammenlignet med andre datingapper. På grunn av dette har de færre brukere, spesielt hvis du bor utenfor de store byene.

Man bør også tenke på at dette ikke er den billigste appen på markedet. I tillegg til å betale for abonnementet må du også betale for en rekke funksjoner på toppen av dette. Det kan rett og slett balle på seg med kostnader, spesielt med