RichMeetBeautiful Gjennomgang

Hvis du ser etter en annen form for dating kan du vurdere å bli en sugar daddy, sugar mommy, eller en sugar baby. I så fall trenger du et nettsted for å lede deg mot ønsket publikum. Er RichMeetBeautiful nettstedet for deg?

Ta en titt på denne detaljerte gjennomgangen for å finne ut om RichMeetBeautiful er det rette alternativet for deg.

For og Mot

  • Suverent matching system
  • Godt kjent og godt etablert
  • Panikknapp. Gjør det enkelt å forlate siden i nødssituasjone
  • Lett å få kontakt
  • Ikke gratis test av alle funksjoner

Oversikt

Hvordan fungerer RichMeetBeautiful?

Konseptet bak RichMeetBeautiful blir mer og mer vanlig. Nettstedet er ment å forene sugar daddies eller mommies med sugar babies. Så, hva betyr alt dette?

Vel, sugar daddies eller mommies er vanligvis eldre og rikere mennesker som ønsker å date eller omgås med unge, attraktive kvinner eller menn. Husk at dette er litt forskjellig fra tradisjonelle forhold.

Det er fordi sugar daddies og mommies forventes å kompensere sugar babies for sin tid og oppmerksomhet med penger, gaver, turer osv. Til gjengjeld vil sugar babies diktere forholdet som kan være enten overfladisk eller seriøst.

Medlemsstatistikken

Det bør påpekes at selv om om dette nettstedet har et internasjonalt nettverk, er det hovedsaklig ment for enkeltpersoner i Europa. RickMeetBeautiful er spesielt rettet mot det bristiske publikummet. Dette betyr at alternativene dine vil være ganske begrenset hvis du bor utenfor Europa. 

En annen ting å være oppmerksom på er at brukerbasen på dette nettstedet har en tendens til å være ganske skjevfordelt. I følge RichMeetBeautiful er det ment å være fire sugar babies for hver sugar daddy. Nå er det vanskelig å verifisere disse påstandene, men en ting er klart; nettstedet henvender seg hovedsakelig til sugar daddies og kvinnelige sugar babies.

Dermed vil du neppe finne mange sugar mommies eller babies som er menn. På denne måten er siden ganske lik andre av sitt slag. Totalt sett har imidlertid ikke nettstedet nok alternativer for alle brukere.
Dermed kan noen føle seg utenfor.

Registrere seg

Registreringsprosessen er ganske grei.  Du trenger bare å oppgi brukernavn, e-postadresse, kjønn, hvem du leter etter, passord og fødselsdato. Med dette kan du opprette en konto.

Hvis du ser etter sugar baby-status blir du spurt om noen få personlige detaljer og et bilde. Potensielle sugar daddies og sugar mommies kan også være pålagt å snakke om sin årlige inntekt, nettoverdi eller hvilke type livsstil de har.

Det skal bemerkes at e-postadressen din må bekreftes før du kan fortsette. Bekreftelsesprosessen kan finne sted via mobil, Facebook, Google+ og Windows Live.

Bruke nettstedet

Du kan registrere deg gratis og bruke nettstedet uten kostnader. Imidlertid er det ganske mange begrensninger i prøvetiden. Hvis du vil sende meldinger til medlemmer, spesielt de som er i en annen medlemskategori, må du oppgradere til en premiumpakke.

Når du har betalt for alle funksjonene, kan du kommunisere mer fullstendig med andre medlemmer. For sugar daddies og sugar mommies betyr dette at du kan sende “gaver” til sugar babies. Disse er i form av kreditt som kan kjøpes på nettstedet.

Du kan også søke etter forskjellige medlemmer, så hvis du leter etter personer basert på visse krav kan nettstedet filtrere profiler basert på disse. Dette kan bidra til å begrense søket ditt og hjelpe deg med å finne den du leter etter raskere.

Betalingssystemet

En av de største ulempene med RichMeetBeautiful er hvordan betalingssystemet er satt opp. Pakkene er basert på 3 måneders, 6 måneders og 12 måneders abonnement. Betalingen trekkes imidlertid ikke på månedlig basis men som et engangsbeløp.

I tillegg fornyer nettstedet medlemskapet ditt automatisk uten å spørre. Ja, du kan endre denne innstillingen, men det krever tid og innsats. Hvis du bruker visse betalingsalternativer som Google eller Apple, må du kontakte disse plattformene direkte for å stoppe automatiske betalinger.

For å gjøre ting enda mer forvirrende har RichMeetBeautiful et 48-timers spesialtilbud. Det som imidlertid ikke er klart er at dette ikke er en prøveperiode. Når de 48 timene dine er over, blir du automatisk registrert for en 6 måneders abonnementsperiode.

Personvern og sikkerhet

Den gode nyheten er at RichMeetBeautiful tar privatliv ganske seriøst. Du kan se nøyaktig hvilken informasjon som lagres på forespørsel. Samtidig følger nettstedet spesielle retningslinjer for å sikre at detaljene dine ikke kan selges eller gis bort til tredjepart.

Nettstedet ser ut til å gjøre det ganske bra når det gjelder sikkerhet også. Nettstedet har et SSL-sertifikat og krypterer transaksjoner. På grunn av dette kan du føle deg trygg på alle kjøpene du gjør på dette nettstedet.

Siste Tanker

Så hvor godt kan RichMeetBeautiful måle seg med andre? Nettstedet er helt gjennomsnittlig. Selv om det ser ut til å være en seriøs nettside, kan du egentlig ikke forvente for mye av det. Dette gjelder spesielt for de som ikke bor i Storbritannia. Og er du en sugar mommy som leter etter en sugar baby på nettstedet har du kanskje ikke så mye hell her.

Når det gjelder funksjoner, har ikke nettstedet for mange alternativer heller. Ja, du kan sende meldinger og sende gaver, men bortsett fra dette, er det veldig lite annet som holder deg interessert.

Kanskje det mest bekymrende med RickMeetBeautidul er hvordan betalingssystemet er satt opp. Fra dyre engangspakker til løpende abonnementer; dette er en tjeneste som kan bli ganske kostbar. Det er heller ingen garanti for at du får valuta for pengene.

Selv om det ikke er noe galt med nettstedet i seg selv er det absolutt ikke en av de bedre sidene for slik dating. Uansett om du vil ha “sugar”-forhold eller ikke er det verdt å sjekke ut noen av de andre datingsidene også.