Hvordan du kan forbedre sjansene dine hos kvinner

Føler du at du konstant feiler med kvinner? Selv om det kan føles deprimerende, er du absolutt ikke alene. Menn over hele verden mister sjansene sine med det motsatte kjønn. Men det er mulig å få den kvinnen du jakter på.

Hvis dette er noe du er interessert i kan du finne alle retningslinjene du trenger akkurat her. Så sørg for at du leser videre og bruker tipsene godt:

Se etter kvinner med samme mål

En av de største grunnene til at du ikke lykkes er at du går etter feil kvinner. Husk at hvis noen ikke er på samme bølgelengde som deg, spiller det ingen rolle hva du gjør. De vil rett og slett ikke være interessert i deg.

For å komme i gang bør du finne kvinner som leter etter de samme tingene som deg. Vil du ha et uforpliktende forhold? Da burde også kvinnen du søker bare være interessert i en flørt. Den gode nyheten er at det ikke lenger er vanskelig å filtrere ut kvinner som dette.

Takket være datingsider som Sextmeets.club har ikke datingutvalget ditt bare blitt mer større, men også mye mer spesifikt. Så når du ser gjennom profiler på disse nettstedene kan du enkelt finne den perfekte kvinnen for deg. 

Vær selvsikker

Det mest attraktive med enhver mann er at han er selvsikker. Det spiller ingen rolle hvilken jobb du har, hvor mye penger du tjener, eller til og med hvor høy du er. Nei, det handler om holdningen din,, spesielt når du er i selskap med kvinner.

Så trekk tilbake skuldrene og begynn flørtingen. Søk alltid øyekontakt og hold stemmen dyp og stabil. Dette setter deg automatisk i førersetet og sørger for at kvinnene rundt deg blir hekta på hvert ord.

Vær annerledes – Skill deg ut

Har du noen anelse om hvor mange menn en singel kvinne vil bli kontaktet av? Mange! Etter en stund drukner de i mengden. Dermed er det ikke rart at hun begynner å avvise alle sammen uten videre ettertanke.

Dette er grunnen til at du må skille deg ut fra alle disse menneskene. En måte å gjøre dette på er å kle seg bedre enn alle andre. De fleste kvinner vil sette pris på en mann med stil, og fokuset vil dermed havne på han.

Samtidig handler det også om hvordan du går frem. Dropp de kleine sjekkereplikkene og den kjedelige “hei”. Kom opp med en åpningsreplikk som får henne til å reise seg og gi deg oppmerksomhet. Si noe som beviser for henne at du ikke er som alle andre i rommet.

Ha en plan

Hvis du har engasjert en kvinne i samtale er det siste du trenger at den dør ut. Så hvordan holder du koken? For å gjøre dette, trenger du en plan. Kort sagt, hvor vil du at samtalen skal føre?

Ser du etter en flørt? Eller vil du spørre henne ut på date? Kanskje du vil holde ting åpent og invitere henne til en mer uforpliktende affære. Identifiser det første målet ditt og ta deretter de nødvendige skritt for å nå det. Da er du på rett vei.

Dette er alle metodene du kan bruke for å øke sjansene dine hos kvinner. Det eneste som gjenstår er at du fortsetter å prøve ut disse ferdighetene i den virkelige verden.