En manns guide - Hvordan planlegger du en sikker date eller treff med ukjent partner?

Hvis du finner deg en mulig date, må du vite et par ting på forhånd. Vi går igjennom en del ting som kan få deg til og føle deg tryggere ved en eventuell date eller for eksempel ved et uforpliktende treff med andre likesinnede mennesker.

 

Få hennes telefonnummer

Hvis du og din online match er seriøse i det å date hverandre, er det viktig at du får telefon nummeret hennes. Om hun er seriøs så vil hun nok etter hvert gi deg telefonnummeret sitt, noe annet kan være et tegn på at hun er useriøs eller ikke er interessert i deg. Vær obs på at enkelte nettdating sider kan inneholde falske profiler og derfor er personlig kontakt så fort mulig veldig viktig.

 

Få til videosamtaler med din match

Før dere to avtaler å møtes, bør dere ha videosamtaler med hverandre. Dette vil bekrefte om personen du chatter med er den samme personen som på bildene du har sett på hennes datingprofil. Hvis de ikke ser like ut, vet du at du har blitt lurt til å tro noe annet enn det hun har fortalt deg.

Du skal ikke bare ringe de en gang. Gjør dette et par ganger eller mer, slik at du kan være sikker på hvem du snakker med. Å bli lurt på nettdating er ikke bare pinlig, men det kan også være direkte farlig. Personen kan ha brukt en falsk konto for å lokke deg til å gi fra deg personlige bilder og opplysninger de senere kan bruke i svindel på nett eller andre steder. Det utrolig mange ting du bør tenke på når det gjelder nettdating, og dette med sikkerhet til personvernet er noe av det viktigste du må tenke på før du registrerer din per informasjon på et slikt nettsted.

Heldigvis er sjansene dine for å bli lurt veldig mye mindre hvis du bruker nettsteder som f.eks. Voksentreff.com da de er kjent for å være mer pålitelige og man opplever ikke tigging om penger der.

 

Vær forsiktig med hvilken informasjon du gir fra deg

Internett er et veldig risikabelt sted å legge ut sensitiv informasjon. Dette er spesielt tilfelle med datingsider og apper. Dette er grunnen til at du bør være veldig forsiktig med hva du forteller henne, da dette kan gi henne innflytelse over deg på en måte du senere vil mislike sterkt.

Et eksempel er at hun kan bruke det du har fortalt henne til å manipulere deg, eller hun kan bruke informasjonen du har delt med det til å ødelegge for deg i det virkelige liv. For eksempel kan hun igjennom det å vite at du vil ha en utenomekteskapelig affære true med å fortelle kona di om hva du har holdt på med mindre du betaler henne penger. Det vil alltids finnes mennesker med uærlige hensikter der ute, så tenk godt over hvilken personlig informasjon du ønsker å dele med din match på et dating nettsted. Om du bruker nettsteder som nevnte voksentreff.com vil du straks finne ut at dette nettstedet er et seriøst nettsted som gjør alt for å sikre personvernet til brukerne på en god og sikker måte. Det i seg selv er en trygghetsfølelse de fleste vi sette stor pris på.

 

Hvor vil du date din match første gang?

Dere to må bestemme hvor dere vi treffes første gang. Dette kan være hvor som helst annet enn i ditt eget hjem. Dette er fordi hjemmet ditt inneholder mye privat informasjon om deg selv.

Du bør eller ikke planlegge din første date hjemme hos henne. Det kan jo være muligheter for at hun bor sammen med andre, selv om hun ikke har fortalt det til deg når dere to har chattet sammen på et datingnettsted. Det kan derfor oppstå ubehagelige og noen ganger direkte farlige situasjoner om du ikke tenker over sånne ting før du treffer mennesker du aldri tidligere har møtt personlig.

Slik jeg ser det så vil det perfekte stedet før første treff dere imellom være et hotell. Dette kan imidlertid være vanskelig, ettersom det fort kan bli dyrt for deg med hotellrom. Om du ikke ser noen annen løsning enn å treffe din match hjemme hos deg, så vær oppmerksom på alt som avslører for mye om deg selv. Gjem derfor unna bilder etc. som forteller mye om deg selv ved et date eller treff hjemme hos deg, med en ukjent match du kun har kommunisert med via internett.

 

Alt dette er bare noen enkle forhåndsregler du bør tenke på før du treffer et ukjent menneske, og ingenting av dette er på noen måte noen fasit. Heldigvis er de fleste der ute ordentlige og greie mennesker som ikke er ute etter noe annet en hyggelige treff med en potensiell ny partner.

 

Avbryt din date hvis du føler deg usikker

Du bør alltid følge instinktene dine. Hvis du er nervøs og føler deg usikker, bør du ikke nøle med å avbryte en date eller treff med ukjente mennesker. Hvis du ikke liker ideen om å avslutte en date brått og uventet, bør du komme med et par unnskyldninger før den store natten. For eksempel kan du få en venn til å ringe deg, og fortelle at du må dra derifra av ulike årsaker. Ha alltid en back-up plan før du går på date med noen du bare har att kontakt med via en datingside.

Dating eller treff med likesinnede er flott for folk som er på jakt etter litt moro. Når det er sagt, kan det til tider være risikabelt, og derfor har vi nå gitt deg noen få tips om hvordan du kan være tryggere når du møter en partner som du har blitt kjent med via nettdating.

 

Lykke til med nettdatingen din!