Adult Friend Finder Gjennomgang

En gjennomgang av AdultFriendFinder.

AdultFriendFinder har fått en enorm berømmelse og popularitet på verdensbasis. Men oppfyller nettstedet faktisk hypen om seg selv? Enda viktigere, er det det rette nettstedet for deg og dine behov? Hvis dette er spørsmål du vil ha svar på, kan du sjekke ut denne detaljerte gjennomgangen.

 

For og Mot

  • Godt kjent og godt etablert
  • Panikknapp
  • Ikke gratis test av alle funksjoner

Oversikt

Konseptet

Til tross for navnet på nettstedet, har dette nettstedet ikke noe å gjøre med å finne venner. Faktisk er AdultFriendFinder ganske ulikt tradisjonelle datingsider. Imidlertid later ikke denne datingsiden til å være noe det ikke er. AdultFriendFinder annonserer seg selv som sådan. Og fra det øyeblikket du kommer inn på nettstedet, er det ganske åpenbart at det er ment for kortere forhold, og mange søker nok etter såkalte one night stands! På grunn av dette fungerer nettstedet best for de som søker forhold av kortere art. Hvis du er interessert i seriøse stevnemøter eller vennskap, bør du se andre steder.

Brukerbasen

AdultFriendFinder har en betydelig brukerbase - det anslås at det er rundt 80 millioner brukere over hele verden. Nå er omtrent halvparten av disse brukerne i USA. I tillegg er det mange AdultFriendFinder UK-brukere også, men mindre i Norge naturligvis.

Det nettstedet ikke er like åpen om er imidlertid antallet menn kontra antall kvinner. Dette er sannsynligvis fordi det er langt flere menn på siden enn antall kvinner. Derfor betyr det at kvinner har mange flere muligheter enn sine mannlige motparter.

Designet

Det første du bør vite er at dette nettstedet ikke er konfigurert som andre datingsider. Nettstedet til AdultFriendFinder kan se ganske så eksplisitt ut. Når du går inn på nettstedet, blir du øyeblikkelig møtt med NSFW-bilder og videoer.

Dermed bør du være forberedt på mye nakenhet og adult-klassifisert innhold. Kort sagt, du bør ikke åpne dette nettstedet når du er ute blant andre i full offentlighet. Hvis du er ukomfortabel med slikt innhold så dropp dette nettstedet.

En annen ting med nettstedsdesignet er at det ikke er skikkelig satt opp. Når du først kommer inn på nettstedet, kan det faktisk virke som en ren svindelside. Det kan også være veldig irriterende at det hele tiden kommer opp popup-vinduer etter å ha besøkt dette nettstedet. Å besøke dette nettstedet for første gang kan gjøre deg ganske usikker og nervøs for seriøsiteten til AdultFriendFinder .

Opprette en profil

Det er ganske enkelt å opprette en profil på AdultFriendFinder - nettstedet krever faktisk ikke at du verken laster opp profilbilde eller skriver din egen biografi. Det er vel unødvendig å si at du trenger selvsagt bilde og litt informasjon om deg selv, hvis du seriøst ønsker å få kontakt med andre.

Hvis du bestemmer deg for å legge til mer informasjon i profilen din, kan du gjøre informasjonen om deg selv ganske så spesifikk. For eksempel kan du fylle ut forskjellige fysiske beskrivelser som ansiktsegenskaper og kroppsdimensjoner. Du kan også velge å fylle ut forskjellige personlighetstester eller matchende tester for å gjøre det lettere å finne noen med de egenskapene du søker etter.

Matchingsstrategien

Mange tradisjonelle datingsider bruker forskjellige datapunkter for å matche deg med mulige partnere. Dette er ikke tilfelle med AdultFriendFinder. Fra det øyeblikket du registrerer deg, vil du bli tilbudt et betydelig antall personer å velge mellom. Hvis du vil, er det mulig å begrense søket. Dette kan gjøres ved å legge til spesifikke preferanser i søkeinnstillingene. Dette kan omfatte kjønn, sted, alder, kroppstype, sivilstand, etc. Deretter får du bare opp profilene som oppfyller disse kriteriene.

Funksjonene

Så, bortsett fra å matche med egnede partnere, hva mer kan du gjøre på AdultFriendFinder?

Det er faktisk ganske mye du kan gjøre på dette nettstedet. På noen måter ligner AdultFriendFinder på en sosial medieplattform i hvordan den lar deg samhandle å bruke nettstedet.

Til å begynne med kan du “flørte” med noen på nettstedet. Dette er litt som en dytt i riktig retning hvis du er for sjenert til å sende en melding til en bruker direkte. Nå trenger du ikke være venner med noen for å sende dem en direkte melding. Dette gjelder også for e-post.

Hvis du liker noen, kan du også sende dem virtuelle gaver. I tilfelle du ønsker å velge de mest attraktive personene på nettstedet, kan du spille en versjon av et Hot or Not-spill. Det er også mulig for deg å delta i forskjellige fotokonkurranser.

Det er også forskjellige former for underholdning på AdultFriendFinder. Det er direktesendinger og videoer med X-rangering av folk i feeden din. Du kan også bli med i chatterom for voksne og snakke om et bredt utvalg av emner.

De du kommuniserer med på nettstedet, kan du bli med i en gruppe sammen med.

Du kan til og med starte en blogg hvis du er inspirert av menneskene du møter på nettstedet. I tilfelle du ønsker å forbedre dine seksuelle erfaringer, er det et Sex Academy som du kan registrere deg på. Du bør være klar over at dette er et betal alternativ.

Er AdultFriendFinder brukervennlig?

Til tross nettdesignet, er AdultFriendFinder enkel å bruke. Dette gjelder selv om du ikke har hatt for mye erfaring med andre datingsider. Alt er veldig oversiktlig og nettstedet er lett å finne ut av.

Best av alt, varslene er lett tilgjengelige. Så hvis du får melding fra en ny person, eller hvis det er noe du bør bli gjort oppmerksom på, vil du kunne se det umiddelbart. Dette reduserer sjansen for tapte forbindelser.

Er det et betalt abonnement?

Du har to alternativer som bruker på AdultFriendFinder. Du kan bruke nettstedet gratis, eller du kan oppgradere til Gold Membership. I motsetning til andre nettsteder, er det ingen gratis prøveperiode - du kan bruke nettstedet gratis så lenge du vil.

Nå kan du oppnå status for gullmedlemskap uten å betale. For å gjøre dette må du oppfylle ulike krav og utføre en lang liste med oppgaver. Jo mer du fullfører, jo flere poeng tjener du. Hvis du tjener riktig antall poeng får du være gullmedlem i en måned.

Det skal bemerkes at disse oppgavene kan være ganske kjedelige å fullføre. Det ville være bedre for deg å bare betale for medlemskapet, hvis dette er det du vil.

Så, hva tilbyr et gullmedlemskap deg som et gratis ikke gjør?

For det første er du ikke begrenset til hvor mange meldinger og e-poster du kan sende. For en annen får du tilgang til visse deler av andres profiler, for eksempel bilder og videoer. Det viktigste er kanskje at du blir løftet til toppen av søkelistene, og øker sjansen for at andre mennesker vil se deg.

Gullmedlemskap har også en tendens til å gjøre deg mer gyldig, spesielt hvis du er en mann. Det er mer sannsynlig at kvinner vil ha kontakt med noen som kommer med visse vedlegg til nettstedet.

Du kan kjøpe pakker for en enkelt måned, en periode på tre måneder og en årlig pakke. Jo lenger abonnementet ditt er, jo rimeligere er kostnaden. Det skal bemerkes at gullmedlemskapet har sine grenser. Du må fortsatt betale ekstra avgifter for funksjoner som for eksempel Sex Academy.

Er nettstedet sikkert?

AdultFriendFinder har hatt noen sikkerhetsbrudd tidligere. Selv om selskapet ikke bekreftet det direkte, ble brukernes påloggingsdetaljer stjålet. med tanke på innholdet, meldingene og bildene på nettstedet, kan det være ekstra pinlig om din informasjon blir stjålet.

De faktiske transaksjonene på nettstedet er imidlertid sikret. Dette er fordi de er beskyttet av et GoDaddy.com-websertifikat.

Likevel ser det ut til at man bør ta visse forholdsregler med dette nettstedet. Det er best å bruke en egen e-postadresse og å begrense eller unngå økonomiske transaksjoner. Dette bør gi deg en viss grad av sikkerhet.

Er AdultFriendFinder en svindel?

Nei, AdultFriendFinder er ikke en svindel. Dette nettstedet har vært i gang en stund nå og har fått millioner av følgere over hele verden. Det er også et av de mest kjente voksen-nettstedene verden rundt.

Samtidig er det mulig at falske profiler eksisterer på nettstedet. Du kan også bli bombardert med annonser eller forespørsler om å registrere deg for forskjellige funksjoner eller aktiviteter på nettstedet. .

Er AdultFriendFinder en effektiv datingside?

Vel, hvis du leter etter et utall tilfeldige sex partnere, bør du finne denne siden veldig interessant. Dette er fordi det anslås at det er rundt 25 millioner besøk på nettstedet hver dag.

Dessuten er det alltid mennesker på nettet - om natten og dagen. Derfor spiller det ingen rolle når du er innlogget på siden, du vil alltid finne noen å chatte med.

De fleste medlemmene har stort sett de samme målene. På grunn av dette deltar mange av medlemmene aktivt på nettstedet.

Naturligvis vil dette være langt lettere å oppnå kontakt med en ny partner eller venn hvis du er kvinne. På grunn av den store ubalansen mellom menn og kvinner på nettstedet, kan det nok hende at menn må jobbe hardere for å bli lagt merke til.

Siste Tanker

Er AdultFriendFinder riktig for deg?

Hvis du er interessert i et åpent forhold uten forpliktelser eller såkalte one night stands vil du bli fornøyd med hva dette nettstedet har å tilby deg. Det sier seg selv at dette nettstedet ikke er noe for deg hvis du leter etter et romantisk eller langvarig forhold. Hvis du håper på noe av mer alvorlig karakter, bør du registrere deg på et mer tradisjonelt nettsted. Du som søker et seriøst partnerforhold vil nok mest sannsynlig bli skuffet på AdultFriendFinder.