Kinky18.net Review Gjennomgang

Å finne en sikker plass hvor du kan utforske dine mer kinky fetisjer er ikke lett. Så, hvis du har hørt om Kinky18, er det bare naturlig å lure på om dette er en bra side for akkurat dette. Finn ut om dette kan være en bra side for deg, sjekk ut vår gjennomgang her!

For og Mot

  • Dette er BDSM på sitt beste
  • 100% Anonymt
  • En Del Uerfarne innen BDSM

Oversikt

Er Kinky18 en Bra Side for Fetisjer?

En ting om gangen. Vil du faktisk finne likesinnede mennesker på Kinky18?

Ja, det vil du! Denne tjenester gjør ingen forsøk på å gjemme hva den handler om. Dette betyr at alle som bruker denne siden vet nøyaktig hva det er de ser etter. Som resultat vil denne siden tiltrekke seg nettopp den type mennesker som du selv ser etter.

Dagene hvor du må vasse gjennom profiler av mennesker som ikke ser etter det samme som deg, er forbi. Nå kan du møte andre med interesser som passer deg perfekt. Ingen mer røring i grøten.

Som en ekstra bonus fokuserer ikke Kinky18 bare på en fetisj. Du kan finne mange typer interesser og fantasier som du kan like. Igjen så gjør dette at det blir enda enklere å finne en match for deg.

Hvor er Kinky18 Tilgjengelig?

Denne tjenesten er tilgjengelig i hele verden. Det ser ut som at den er mest populær i Nord Europa, men det er massevis av eksotiske interesserte fra alle steder i verden som Russland, Asia og Sør Amerika.

Dette er den perfekte løsningen for de som reiser litt og ikke vil bruke tid på å finne likesinnede når de kommer frem. Uansett om du skal på ferie eller forretningsreise, kan du finne noen å avtale møter med i hele verden

Hvordan er Brukerbasen på Kinky18?

En av de beste tingene med Kinky18 er den diverse brukerbasen. Siden velkommer single menn, kvinner, par, trans personer og alle andre. Likedan kan du velge hva slags type mennesker du ønsker å opprette kontakt med helt fra begynnelsen av. Dette hjelper med å fokusere målgruppen litt for å finne en match.

Som nevnt, vil du ikke ha noen problemer med å finne likesinnede på denne siden. Alle virker veldig åpne om sine fetisjer og ingen dømmer andre for det. Dette gjør det enkelt å ha en åpen og ærlig samtale med andre medlemmer på siden. Det gjør opplevelsen mye gøyere også!

Registrering på Kinky18

På Kinky18 kan du komme deg frem til det gøye ganske raskt. Registreringen er enkel og er over på noen få trinn. Etter dette kan du fylle ut profilen din når du vil, hvis du vil.

Til å begynne med, må du gi litt grunnleggende informasjon. Du må bekrefte at du er over 18 og du velger lokasjonen hvor du vil finne en match og hva slags type mennesker du vil bli matchet med. (Kjønn.)

Her blir du bedt om å verifisere epost adressen din, som verifiserer profilen og deg som bruker. Dette forhindrer at noen registrerer flere profiler og at du ikke er en bot. Det øker også tryggheten for andre mennesker og hjelper deg å finne flere matcher.

Etter verifiseringsprosessen, er du klar til å sette opp profilen din hvis du vil det. Det er opp til deg hvor mye info du vil legge til her, men Kinky18 anbefaler at du laster opp minst ett bilde og grunnleggende informasjon om deg selv for å få andre til å bli interessert i profilen din.

Husk å ikke legge til personlig informasjon i beskrivelsen din, som fullt navn, adresse osv. Dette vil ikke bli godkjent av moderatorene som godkjenner bilder og tekst på siden.

Matching med Medlemmer

Det er forskjellige måter du kan matche med andre medlemmer. En måte er å bla gjennom profiler i samme område som du er i verden. Hvis du er interessert i en av de profilene, kan du sende dem en melding, flørt eller Pinne profilen for å komme tilbake til den senere.

En annen måte er Speed Dating. Her blir du vist profiler en etter en, som du kan like eller bla videre på. Hvis du liker en profil, får den profilen en notifikasjon og de kan velge å ta kontakt med deg hvis du ikke gjør det først. Hvis du blar videre, blir du vist den neste profilen i listen, osv.

Du kan også se hvem som kikker på din profil. Klikk på «Viewed Me» og du vil se en liste over hvem som har sett på profilen din. Det kan gi en god ide om hvem du kan kontakte som har vist interesse tidligere.

Kostnad og Betaling

Er du lei av å sløse penger på datingsider uten å ha noe å vise for det? Vel, dette har Kinky18 en veldig bra løsning på.

På den ene siden, får du eksklusiv tilgang og sikkerhet på en betalt datingside, men du trenger ikke betaler per måned. Dette er på grunn av at Kinky18 ikke følger en abonnement modell.

I stedet, trenger du kun betale når du sender en melding og faktisk bruker siden. Dette er basert på et Mynt system. Du får noen gratis mynter for å teste med, og du kan kjøpe mynter på siden som du da bruker for å sende meldinger.

Myntene blir kun trukket når du faktisk bruker profilen din, ikke ellers. Og når du er tom for mynter er det opp til deg om du vil fylle på mer eller ikke.

På denne måten betaler man for bruk og ikke bare for å ha profilen hvis man ikke bruker den. Du kan altså ha profilen og motta meldinger gratis.

Personvern og Sikkerhet

Langt i fra alle er åpne om sin livsstil og sine fetisjer. Derfor er personvern og sikkerhet veldig viktig for slike typer tjenester som Kinky18 og de viser at de tar det på alvor.

All din informasjon er beskyttet til enhver tid. Kinky18 ber ikke om personlig informasjon og når du utfører betaling, er det betalingsløsningen som gjennomfører det. Ikke Kinky18 selv. Siden ingen av din informasjon blir lagret lokalt, er det heller ikke noen personlig informasjon som kan bli lekket eller hacket.

I tillegg, kan du velge å blurre bildene på profilen din ved å gjøre dem Privat. Du kan da velge selv hvilke andre profiler på siden du vil dele dem med.

Siste Tanker

Er Kinky18 Rette Siden for Deg?

Kinky18 er en veldig bra fetisj dating side. Hvis du ser etter likesinnede mennesker, men vil beskytte privatlivet ditt så mye som mulig, er dette rette siden for deg.

Denne siden ser veldig bra ut og vil øke mulighetene dine for å finne den perfekte partner!